I maj måned kan alle medlemmer af foreningen se TV3 MAX, da det er månedens ekstrakanal.

TV3 MAX byder på en perfekt kombination af sport, comedy og livsstilsprogrammer. I maj viser kanalen blandt andet fodbold fra de bedste europæiske ligaer, VM i ishockey og Top Gear.

Herunder har vi samlet højdepunkterne på TV3 MAX i maj.

Premier League
Bølgerne går højt i England, når landets bedste fodboldklubber kæmper om pladsen på det øverste trin på podiet. Medlemmerne kan følge klubberne i med- og modgang, når TV3 MAX viser udvalgte kampe fra en af verdens bedste ligaer: Premier League.
VM i ishockey
De bedste ishockeyhold fra hele verden kæmper om VM-titlen, og medlemmerne kan følge de intense kampe og se eksklusive interviews direkte fra sofaen, når VM i ishockey 2024 løber af stablen.

IndyCar
IndyCar Series byder på fart, dramatik og intensitet, når den øverste mesterskabsklasse for formelbiler i Nordamerika tænder motorerne på de mange ikoniske baner.
Top Gear
Fuld fart frem, brændt gummi og skarp humor – den bilgale trio Clarkson, Hammond og May, rejser verden rundt for at teste og konkurrere med alle slags transportmidler. I studiet får de også besøg af en række kendte, der kæmper om at få den bedste tid på racerbanen.

VAR-rummet
I dette program kan medlemmerne gense de mest spektakulære dommerkendelser og VAR-afgørelser fra den igangværende sæson af Superligaen. Sammen med Michael Johansen bliver vi klogere på den kommunikation, der er mellem dommer og VAR.

Modtag vores nyhedsbrev

Skriv dig på vores mailingliste for at modtage nyheder fra Bredballe Net.

Vi sender kun få nyhedsbreve om året og du kan til enhver tid framelde dig ved at klikke på linket "afmeld" i bunden af alle nyhedsbreve.

Du er nu tilmeldt!

Modtag vores nyhedsbreve

Skriv dig på vores mailingliste for at modtage de seneste nyheder fra Bredballe Antennelaug.

Vi sender kun få nyhedsbreve om året og du kan til enhver tid framelde dig ved at klikke på linket "afmeld" i bunden af alle nyhedsbreve. 

Du er nu tilmeldt!