Husstandens installation

 

Vi er alle meget fokuseret på kvalitet i hverdagen, hvilket også især gælder, når vi vælger udbyder til leverance af vort bredbånd og vore tv-signaler.

Bredballe Net leverer i dag høj kvalitet og stabilitet til din tilslutning til stander i skel – forsyningsnettet lever op til nyeste standard – Docsis 3.1

Det er herefter helt op til den enkelte husstand at have en professionel installation, som også lever op til den kvalitet, man forventer at modtage fra i stander i skel.

Den første fejlkilde er ofte den nedgravede stikledning, hvor det er vigtigt at benytte et godkendt kabel til nedgravning.

Nedgrav med fordel kabel i et tomrør for derved at imødekomme evt. lettere adgang til senere udskiftning.

Såfremt der opstår fejl på din stikledning, vil din husforsikring for det meste kunne dække udgiften til både ny stikledning herunder gravearbejde – således din betaling blot er din eventuelle selvrisiko.

Det er desuden vigtigt at overholde gældende stikledningsforskrift.

Bredballe Net har tidligere udgivet en installationsvejledning til at opnå en korrekt installation, som kan læses her.

Desuden findes en mere detaljeret og mere teknisk vejledning fra DKT Comega som kan læses her.

I forbindelse med udvidelsen til Giganet (Docsis 3.1) anbefales det, at man allerede ved indgangen i beboelsen indsætter en fordeler (DVU), der sender bredbånd og tv-signaler på hvert sit kabel ind i husstanden.

Stikledning (7,06mm)

 

Foreningen har lavet en folder om din interne installation, med råd og tips.

Læs vejledningen her

Få foreningens nyhedsbrev