Internet

Kampagne for alle eksisterende medlemmer

MAKS pris på 239kr/md fra 1. april 2024 og året ud. Vi finder også en super “Bredballe-pris” i 2025, men den aftales først i detaljer sidst på året.

Du får helt automatisk den nye pris hvis du bor i Bredballe Nets område og får signal fra vores net.

 

Stabilt og hurtigt hybridfiber internet

Bestil din internet forbindelse gennem Bredballe Nets serviceleverandør Norlys – klik på linket her og indtast din adresse for at bestille eller ring 7011 4040.

Prøv at læne dig tilbage og tæl, hvor mange ting i dit hjem, der bruger internet. Mere end seks enheder? Det tænkte vi nok. For tiden med kun én enkelt stationær fælles computer i hvert hjem er for længst forbi. I dag kan alt fra din telefon, kalender og tv til kaffemaskine, ovn og fryser komme online – og heldigvis for det, for de mange muligheder gør (næsten altid) livet både nemmere og sjovere. Men har du tænkt på, om dit internet overhovedet kan klare den digitale fremtid?

Dét kan en løsning fra Bredballe Net.

Vi har efter en total ombygning af forsyningsnettet i dag en superoptimeret hybridfiber bredbåndsløsning med 24/7 overvågning, der benytter nyeste teknologi, således vi kan tilgodese alle vore medlemmers daglige behov.

Wifi – det skal bare virke.

Men bor du fx i et stort hus eller lejlighed, er der tykke betonvægge eller flere etager, så kan det spænde ben for den gode forbindelse.

Internet på vores net er Norlys Plus Internet. Det betyder du kan få et smart mesh-netværk der er let at sætte op. Læs mere om wifi-garanti ved Norlys